ته‌ديگ نخوريد سرطانزا است


يک‌کارشناس ارشد تغذيه و رژيم درماني با بيان اينکه حرارت ديدن کربوهيدرات منجر به ايجاد ترکيب آکريلاميد مي‌شود، گفت: اين ترکيب بسيار خطرناک و سرطان‌زا است.


ته‌ديگ نخوريد سرطانزا است


زهرا احدي در گفت و گو با ايسنا گفت: خوردن نان برشته و نيم سوخته، ته ديگ، چيپس و غذاهاي سرخ کردني به دليل ايجاد ترکيب آکريلاميد سرطانزا است.


احدي افزود: دود سيگار، قهوه حرارت ديده و برشته شده، بيسکويت ها، سوسيس و غلاتي که بالاي 120 درجه حرارت مي بينند نيز حاوي آکريلاميد هستند.


وي تصريح کرد: توصيه مي شود که مراقب حرارت ديدن بيش از حد کربوهيدرات ها باشيم و از خوردن موادغذايي ذکر شده مانند نان نيم سوخته، چيپس وساير منابع آکريلاميد پرهيز کنيم.


وي در توضيح ترکيب شيميايي آکريلاميد گفت: اکريلاميد يک ترکيب اسيدي و مضر است که فرمول آن C3H5NO است و در اثر حرارت ديدن کربوهيدرات ها با دماي بالا ايجاد مي شود.


وي آکريلاميد را جزو ترکيباتي برشمرد که توسط سيستم سلامت و غذاي بسياري از کشورها ممنوع شده است و نبايد در مواد غذايي وجود داشته باشد.


اين کارشناس تغذيه با اشاره به اينکه در مدل هاي حيواني آکريلاميد جزو ترکيبات سرطانزا است، تصريح کرد: اين ترکيب حتي از طريق پوست جذب مي شود و در ايجاد سرطان هاي غدد آدرنال، تيروئيد، ريه ها وبيضه و غدد جنسي تأثير دارد.


احدي ادامه داد: در مواقعي که تماس با آکريلاميد زياد باشد در کبد، کليه ها، بيضه ها و طحال تجمع پيدا مي کند و بسيار مضر است.


 


منبع : مجله سلامتي 7


 


 


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : آکريلاميد ,ترکيب ,حرارت ,ايجاد ,سرطانزا ,احدي ,حرارت ديدن ,ترکيب آکريلاميد ,ايجاد ترکيب ,ديدن کربوهيدرات ,نخوريد سرطانزا ,ايجاد ترکيب آکريلاميد
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

قارچ کفیر خبرگزاری بورسی سهامدارنیوز برون ریز آسان درمان Julie راهکار صنعت خرید جوجه اجداد فروش جوجه مادر خرید فروش قیمت لوازم یدکی ماشین در تهران فروشگاه آنلاین قشم Gas detectors