مسول آموزش همگاني انستيتو تحقيقات تغذيه و صنايع غذايي کشور گفت: مصرف روزانه زردآلو فشارخون در افراد مبتلا به پرفشاري خون را کاهش مي دهد.
به گزارش سالم خبر؛ مينا کاوياني همچنين با اشاره به فوايد ميوه تابستاني زردآلو به ايسنا گفت: زردآلوهاي تازه و پررنگ تأمين کننده مقادير قابل توجهي بتاکاروتن (ماده پيش ساز ويتامين A) و پتاسيم براي بدن بوده و برگههاي زردآلو نيز منبع بسيار غني پتاسيم هستند. وي درباره ساير فوايد ميوه زردآلو گفت : زردآلو يکي از ميوههاي خوش طعم و مغذي فصل تابستان است. البته انواع خشک و آماده مصرف آن نيز موجود است که دسترسي به آن را در ساير فصول سال ميسر ميکند. وي گفت: تحقيقات نشان داده است که بتاکاروتن موجود در زردآلو احتمالاً مي تواند خطر ابتلا به انواع سرطان به ويژه سرطان ريه و معده را کاهش دهد و بنظر مي رسد مصرف منظم زردآلو در رژيم غذايي به دريافت مقدار کاروتن کافي کمک ميکند. کاوياني ادامه داد: همچنين نتايج تحقيقات حاکي از آن است که دريافت 5/2 تا 9/3 گرم پتاسيم اضافه بر نياز در رژيم غذايي روزانه، فشار خون را در افرادي که پرفشاري خون دارند، کاهش ميدهد. بنابراين برگههاي زردآلو نيز که داراي حدود 4/1 گرم پتاسيم در هر 100 گرم هستند، در کاهش فشار خون نقش بسزايي ايفا ميکنند. وي افزود: بر اساس گزارشها، کمبود پتاسيم در سالمندان که ناشي از دريافت ناکافي ميوهها و سبزيهاي تازه است، سبب ايجاد افسردگي ميشود. بنابراين پوره زردآلو به عنوان يک دسر خوشمزه غني از پتاسيم، ميتواند در بهبود حالت افسردگي آنها موثر باشد. زردآلوها به عنوان منبع خوب کاروتن، ميتوانند مانع از ايجاد حالت شبکوري بويژه در سالمندان شوند. کاوياني همچنين گفت: همچنين زردآلوها به آرامي هضم مي شوند و قند آنها به تدريج جذب و وارد خون ميشود. بنابراين افرادي که به طور منظم ورزش مي کنند، براي جايگزيني انرژي در ماهيچه، به چنين منبع انرژي چند ساعت قبل و بين نوبتهاي تمرين، نياز دارند. وي افزود: زردآلوهاي تازه شيرين، کالري نسبتاً پاييني دارند، همچنين حاوي مقدار قابل توجهي فيبر غذايي هستند (حدود 2 گرم در هر 100 گرم) بنابراين يک ميان وعده کامل کم کالري براي افرادي که اضافه وزن دارند، هستند.
درباره این سایت